onsdag 31. oktober 2007

Sulten?

Sist mandag klokken altfor tidlig gikk jeg på trikken for å komme meg til en time gehør. Og siden klokken var altfor tidlig, for det var den selv om den dagen før hadde fått en time ekstra å boltre seg på, var jeg ganske trøtt og satte meg derfor på den første, men langt fra beste, plassen om bord. Nå må ingen tro at jeg kritiserer setet på trikken, for selve setet er det ingenting i veien med. For problemet er en menneskelig svikt, og ikke en setesvikt (ikke en menneskelig setesvikt engang). For jeg var langt fra alene på trikken, og hvem måtte da sitte rett bak meg andre enn verdensmesteren i slafsing!? Og i tillegg hadde hun en annen verdensrekkord: sakte spising... dårlig kombinasjon... Det tok mange holdeplasser og en hel sjømannsskolebakke, samt en hel halv bro før damen så seg fornøyd med youghurten sin og trykket den med møysommelighet og melankoli ned i søplekassen på trikken. Jeg pustet lettet ut og skulle akkurat til å nyte restene av trikketuren før jeg hører at damen ivrig har gått løs på en tyggis. Også denne med vidåpen munn og flere liter spytt. Og de som spiser sakte, tygger tyggegummi enda saktere! Hele veien til Nationalteateret ble det glefset i den spyttbadende sukkergunniklumpen som på mirakuløst vis hold seg i kjeften til eieren under hele prosessen.
Sulten?

- Brynjar

3 kommentarer:

 1. off! dakars deg! veit hvor ekkelt og ille det der er. at folk ikke kan spise normalt og høfflig med munnen igjen eller la være å ete på trikken veit ikke jeg!

  SvarSlett
 2. Smatt smatt smatt smatt smatt smatt
  Skal jeg fortsette? Hehe! Er noe av det verste jeg veit!!! Så skjønner ikke at du ble sittende en gang...

  SvarSlett
 3. Du har tydeligvis ikke vært borti at dama bak deg nyser vått og kraftig inn i bakhodet ditt, nei. Enda litt kjipere faktisk!

  SvarSlett