lørdag 18. juli 2009

Klistrekluss

Jeg fant ut at jeg, uten å tenke over det, har laget en tradisjon her på bloggen! Jeg har én oppføring i året om bilen min. (Ja, jeg står faktisk som eier av en fin liten bil). Her kan du finne oppføringen fra 2007, her kan du finne oppføringen fra 2008, og HER finner du altså opprøfingen for 2009 (Om du ikke skjønte det, så må du klikke på her'ene).

En hake med å stå som eier for en bil er at man må klistre små, fargede klistremerker på nummerskiltene én gang i året. Dette kan virker som en liten hake, men jeg kan forsikre deg om at det er på grensen til dobbelthake! For å huske slikt er vanskelig. Klistremerkene fikk jeg for noen uker siden, og for én uke siden fikk jeg besøk av min søster, som også eier en bil (en boble med veteranbilstatus), og dermed også har klistremerker som skal settes på. Denne bobla sto her, så jeg fikk lappene. Noen dager etter spurte Frøydis (det er altså den tidligere omtalte søsteren) om jeg hadde klistret dem på, og da reiste jeg meg straks og bestemte meg for... å gjøre det!

Jeg gikk, med bestemte steg, og hentet lappene. Hodet var hevet og jeg var riktig stolt av meg selv, da jeg klistret på lappene på den lille bobla. Så gikk jeg inn og tenkte "Nå var jeg flink! Og nå som jeg er i siget, kan jeg jo ta min egen bil også!". Dermed gikk jeg straks inn og hentet de andre lappene. Så kom sjokket. Der sto jeg med klistremerkene til bobla! Og om jeg sto med boblas merker, hva hadde jeg da klistret på bobla? Et forferdet blikk på bobla konstanterte katastrofen. Frøydis og hennes mann Bård, syntes dette var såpass komisk at de la seg ned på gulvet og lo i flere dager, mens jeg hadde nok med å se livet mitt passere i revy.

Slike merker sitter godt limt fast, det er det ingen tvil om, så å rive av mitt merke var umulig. Jeg klarte derimot til slutt å lirke av alle merkene til bobla (de er klistret utenpå hverandre, så her snakker vi en diger bunke klistremerker, med mine ytterst). Deretter fikk jeg limt, med superlim, alle disse merkene utenpå mine gamle merker. Problemet ble løst, men det er en seriøs mengde klistremerker! Og bilen min som kun har eksistert i få år, ser nå altså ut som har kjørt lenger enn en veteranbil, som jo da bare har de nye merkene.

Dette merker jeg var veldig vanskelig forklart, og jeg beklager om du falt av og følte deg dum som ikke skjønte noe. Håper det veier litt opp at jeg også følte meg litt dum der jeg sto med skjegget i postkassa og en gullfugl i salaten. Jeg følte i tillegg at jeg MÅTTE fortelle dette, siden jeg hadde startet denne tradisjonen med én biloppføring i året.

- Brynjar

1 kommentar:

  1. Haha! Du er flink du:) Da har jo du nesten fått en veteran da siden den har vært registrert så lenge!

    SvarSlett