søndag 21. mars 2010

Februars vote 2010, samt død.

Det er med tungt hjerte at jeg nå kan fortelle at det er med lett hjerte at jeg nå kan fortelle at denne bloggen ligger på dødsleiet, og svever mellom bevissthet og koma. Observante sjeler har muligens oppdaget at det i den senere tiden har dabbet noe av på både kvalitet og kvantitet, noe som jo er klare kjennetegn på en bloggs endetid. Det er dermed godt mulig at denne oppføringen blir den siste oppføringen i Brynjars Steds historie, og hva passer vel bedre å avslutte med, enn en vote-oppføring? (åpent spørsmål, uten svar)

I Februar var spørsmålet fremtidsrettet mot en fremtid som muligens aldri kommer, nemlig meninger om hvit skrift på sort bakgrunn. Slik gikk det:

  • Det er nydelig! 3 (33%)
  • Det er grusomt og gir smerte i pannebrasken. 2 (22%)
  • Det er bedre enn omvendt, men ikke optimalt 1 (11%)
  • Det er bare SÅ 2009 3 (33%)

Vi er dermed alle enige om at 2009 var nydelig, og at vi dermed kan ofre 22% av pannebraskene som har fått svi av denne fargekombinasjonen (her følger IKKE en debatt om sort og hvit egentlig er farger).

Da takker jeg for følge(t/ere) og ønsker alle sammen et godt liv, så legges i hvert fall Brynjars Sted på utrygg is på ubestemt tid.

- B

1 kommentar: