søndag 1. juni 2008

Mais vote

I måneden mai var det store spørsmålet slik forumlert: Hvilken side av knekkebrødet skal pålegget være på?

Det så lenge ut som om det skulle bli flertall for å spise knekkebrød med hullene opp, men så tok fornuften til ordet og en mengde handlingskraftige folk tok makten i sine hender og kåret en verdig vinner. Resultatet ser slik ut:
 • Siden med bølger 8 (47%)
 • Siden med hull 6 (35%)
 • På høykant 2 (11%)
 • Rød 1 (5%)
I tillegg til å få svar på dette dødsalvorlige spørsmålet, fikk jeg også vite at 11% av alle mennesker sitter i sine hjem og spiser knekkebrød med pålegg på høykanten av knekkebrødet, noe som i grunn er litt urovekkende.

Ny vote ligger ute, og da er det jo bare to ting å gjøre, nemlig hive seg på stemmeknappen og engasjere seg til tårene spretter!

- Brynjar

2 kommentarer:

 1. Hei,

  Hva har egentlig mais med saken å gjøre?

  Uansett. For å gå tilbake til et eldre tema på bloggen din så skal jeg bare opplyse om at det finnes et helt fantastisk verktøy kalt Jordan Miracle. Det ser ut som en tannbørste bortsett fra at det i tuppen ikke er en tannbørste men en holder for tanntråd!

  (Men ikke vanlig tanntråd. Du får kjøpt endestykker med tanntråd som koster 1.50 kr/stk. i 20-pakning. Selve skaftet koster 30 kr tror jeg.)

  Men altså, med denne så setter ikke tanntråden seg fast i det hele tatt! Så hvis du har opplevd dette flere ganger siden du først skrev om tanntrådproblemene dine vil jeg varmt anbefale J.M.

  Nok om det; hvordan gikk eksamen?

  -V

  SvarSlett
 2. Heisann! Mais er godt.

  Det du refererer til her tror jeg er det Karine har referert til i en kommentar til første tanntråinnlegg. En slik har jeg faktisk også anskaffet og det funker som bare rakkern!

  Eksamener har gått greit så langt ;)

  - Brynjar

  SvarSlett