onsdag 11. november 2009

Kort prosess.

Jeg har studieuke! En hel uke uten forelesninger, med et hav av potensiale. Jeg gikk inn i uka med iver og pågangsmot, noe som varte i to-tre minutter før det hele ebbet ut i en endeløs håpløshet av ineffektivitet. Men dagen i dag var anderledes! Jeg våknet og følte meg klar for å jobbe, og fikk raskt motivasjon til å arrangere for fire vakre strykere* og deres instrumenter.

Etter litt tankemyldring hjemme, dro jeg av sted til skolen for å skrive det inn på en dertil egnet maskin der, og det er nå problemene starter**. For etter noen veldig få*** trikkestopp fant jeg ut at jeg ikke hadde med inngangskortet til Staffeldts, og uten det kommer jeg meg ikke inn**** enten på arrerommet eller selve bygget. Jeg dro derfor av trikken, og tok neste trikk de få *** stoppene tilbake for å hente kortet. Deretter fikk jeg satt meg på en ny trikk og kjørt til skolen.

Her dro jeg opp det nyhentede kortet og skulle akkurat til å dra det, da jeg ser at symbolet på kortleseren ikke lyser, slik det vanligvis gjør, men blinker viltert og faretruende. Og da jeg dro kortet, ble misstanken bekreftet; ingenting skjedde*****. Heldigvis var det noen på innsiden som så den fortvilede personen på utsiden****** og slapp meg inn.

Deretter dro jeg til arrerommet for å skrive inn det som innskrives skulle, men da jeg der dro kortet kom det opp en ekkel rød mann, isteden for en koselig grønn mann*******, slik det pleier. Dette drepte all gjennværende motivasjon og jeg dro hjem igjen med kortet som like greit kunne ha blitt værende hjemme.

Nå til en link om noe helt annet: upsidedowndogs.com

- Brynjar

* Jeg har ingen bevis for at strykerne er vakre, siden jeg ikke har møtt dem, men mitt inntrykk av strykere er at de er relativt vakre mennesker.

** For problemer må det være. Hva hadde en oppføring vært uten problemer? Hele denne bloggen ville falt i grus, om det ikke hadde vært problemer i livet mitt. Ære være problemene, sier nå bare jeg.

*** 2-3

**** Husk at det er studieuke, og derfor færre mennesker til å låse opp for en.

***** Her skulle altså kortleseren signalisert at jeg kunne trykke koden.

****** Meg

******* Man skal ikke skue hunden på hårene, og kanskje enda mindre mennesker på fargen, men jeg ser allikevel for meg at røde menn ikke er på langt nær så koselige som grønne, uansett om de grønne er det av missunnelse eller kun på fingrene.

1 kommentar: