søndag 1. november 2009

Oktobers vote

I går satt jeg på trikken og stirret inn i selveste Dracula, Hannibal Lecter og en spyende djevel, men siden det var Halloween, tok jeg det med knusende ro. Oktober sluttet med denne merkelige blandingen av amerikansk gresskarhøytid og konseptet julebukk, og i dag har vi tatt steget inn i November, med alle de fordeler og ulemper det måtte medbringe. En fordel er at vi igjen har funnet ut noe viktig her på bloggen, og denne gangen er den beste sovesiden kåret.

Hvilken side sover man best på?

 • Høyre! 3 (21%)
 • Venstre! 2 (14%)
 • Ryggen! 2 (14%)
 • Magen! 6 (42%)
 • Det kommer an på månefasen. 1 (7%)

Magen er altså sovesiden over alle sovesider, og om man vil ligge på siden, ja da må man velge høyre, om man vil sove. Det er også greit å vite at månefasen ikke har store innvirkningen.

Ny vote er ute, så stem hemningsløst og få dama bak deg i neste butikkø til å gjøre det samme!

- Brynjar5 kommentarer:

 1. Det eneste jeg lurer på er: Hvor får man tak i demoen..!?

  SvarSlett
 2. Den kan du bestille på www.musikkapoteket.no

  Løp og kjøp! Eventuelt kan du sitte helt rolig og kjøpe.

  SvarSlett
 3. Hvordan vil du rangere alternativene på månedens vote fra minst til mest positivt?

  SvarSlett
 4. Hva hvis jeg syns at ingen av alternativene passer????? :P

  SvarSlett
 5. Josva: Jeg vil ikke påvirke noens stemming med å drive valgkamp for gunstigst utfall. Det ville vært mot votens egenart. Folk må få mene at Monokadets demo fortjener slakt, og kan da stemme etter eget ønske, upåvirket av hva jeg mener.

  Hilde: Jeg finner ingen grunn til at noen skulle ha problemer med å finne et alternativ de følte stemte mest. De fire alternativene har en nyansert og god spredning, og representerer alle mulige meninger om demoen til Monokadet.

  SvarSlett